Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια ο θρύλος του NFL, John Madden

*
Ο θρυλικός προπονητής και παρουσιαστής του NFL, John Madden, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο Madden έγραψε ιστορία από τη θέση του προπονητή των Oakland Raiders για πάνω από 10 χρόνια και την κατάκτηση ενός Super Bowl το 1976. Από το 1979 και μετά μπήκε στην ομάδα του CBS Sports για να γίνει από τους πλέον χαρακτηριστικούς σπίκερ αγώνων για τα CBS, Fox Sports, ABC Sports και NBC Sports. Ιδιαίτερα γνωστός έγινε και στο χώρο των videogames, αφού ήταν ο άνθρωπος που έδινε το όνομά του στη δημοφιλή σειρά Madden NFL. Το πρώτο παιχνίδι Madden NFL κυκλοφόρησε για MS-DOS το 1988 και η συνεργασία του με την ΕΑ ξεκίνησε μετά από σχετικές προτάσεις που απέρριψαν οι Joe Montana και Joe Kapp. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς με το όνομα του John Madden ήταν το Madden NFL 22, το 32ο game για το franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*